ARAS KONTICH SNACK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Aras Kontich Snack. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 21:23 Ik heb mijn bestelling geannuleerd want ik moest te lang wachten !
27 nov 2022 om 22:11 25 minuten te laat bezorgd, gevolg eten niet warm,maar koud - lauw
18 nov 2022 om 20:49 Het eten was lekker, zoals altijd, maar het was zeer laat geleverd. Had besteld om 17u50 en het was er pas om 20u...
18 nov 2022 om 18:09 Besteling was zonder saus en het lookbroodje met kaas was steen hart en kou 1 ste keer dat ik dit voor heb maar wel alles behalve aangenaam we hebben met 4 bijna 2 uur gewacht op eten
14 nov 2022 om 11:09 Eten was oke . Besteld om 18u15 om te leveren om 19u30 ( wat ik overigens kon aanduiden ) . Uiteindelijk geleverd om 20u15 ...
13 nov 2022 om 21:01 19 uur besteld 21 nog altijd niet aangekomen!!
12 nov 2022 om 7:31 Altijd goed op tijd en vriendelijke bezorger
8 nov 2022 om 2:26 Eten was top 14min aan de telefoon om te zeggen waar de bestemming was Normaal gezien een bestelling van €25 dachten we we doen €10 extra voor gratis 1,5l fles na keuzen en niet gekregen
4 nov 2022 om 22:22 Eten is goed maar 20 minuten later geleverd dan gevraagd
29 okt 2022 om 21:41 De beste in Kontich, we zijn fan
19 okt 2022 om 7:01 Eten was heel lekker, nog goed warm. Vriendelijke delivery
17 okt 2022 om 9:41 Foute dessertjes bijgeleverd. Lang moeten wachten, mijn eten was koud. Na het opwarmen wel heel erg lekker.